Ιαπωνία: Ξενοδοχείο 1300 ετών είναι το παλαιότερο στον κόσμο με 5άστερες υπηρεσίες

3

 

Το παλαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο ονομάζεται Nishiyama Onsen Keiunkan και βρίσκεται στην ιαπωνική επαρχεία Yamanashi. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 705 μετά Χριστών και από τότε δεν έχει πάψει να λειτουργεί. Μάλιστα, σύμφωνα με το βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες, εκτός από το παλαιότερο ξενοδοχείο είναι και η παλαιότερη επιχείρηση στον κόσμο, καθώς η οικογένεια που το ανέλαβε, το διοικεί εδώ και 52 γενιές.
Το Nishiyama Onsen Keiunkan ένα ξενοδοχείο με ζεστά ιαματικά λουτρά και κατατάχθηκε ως το παλαιότερο στην ιστορία των ξενοδοχείων το 2011, τίτλος που ανανεώθηκε και τον Σεπτέμβριο του 2013.

Για την ιστορία, το δεύτερο σε παλαιότητα ξενοδοχείο βρίσκεται επίσης στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με ταξιδιωτικά sites, η επιτυχία του συγκεκριμένου καταλύματος βρίσκεται στην ικανότητά του να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της εκάστοτε εποχής και να ανανεώνει τις υπηρεσίες του με σύγχρονα μέσα. Ενώ η απλότητά του σε συνδυασμό με την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια το κάνουν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες που καταβάλλουν για ένα απλό δίκλινο δωμάτιο 500 ευρώ τη βραδιά.

Το παλαιότερο ξενοδοχείο του κόσμου είναι 1300 ετών!

3

Nishiyama-Onsen-Keiunkan

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αεροπορικά εισιτήρια ή/και τη διαμονή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Diplomat Travel, τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : support@diplomattravel.gr.
    Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία. https://www.diplomattravel.gr/

Πηγή: iefimerida.grThere are no comments

Add yours

Facebook