Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

folegandros_kopela_autokinito

Ο δολοφόνος έδειρε την Γαρυφαλλιά, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα

Το τελικό πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τη Φολέγανδρο.
Ηιατροδικαστική έκθεση αποδεικνύει ότι ο 30χρονος, πριν την πετάξει την 26χρονη κοπέλα δέχτηκε χτυπήματα από τον δράστη και έμεινε αναίσθητη. Μετά την έσυρε στα βράχια και την έριξε ζωντανή στο νερό, όπου ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση
Σύμφωνα με τα ευρήματα της εξέτασης της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, με επικεφαλής τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, το άψυχο κορμί της Γαρυφαλλιάς έφερε μώλωπα από γροθιά στο δεξί μάτι, είχε γδαρσίματα στη δεξιά πλευρά, αλλά και στην πλάτη, καθώς και ένα τραύμα 4-5 εκατοστών στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού της. Ένα τραύμα, το οποίο χρήζει περαιτέρω έρευνας. Επίσης, από τα χτυπήματα στα βράχια άνοιξαν οι βρεγματικές ραφές του κρανίου.

Όλα τα χτυπήματα, αλλά και το σύρσιμο στα βράχια έγιναν, ενώ η Γαρυφαλλιά βρισκόταν εν ζωή, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Στον λάρυγγα και στα πνευμόνια βρέθηκε άφθονη ποσότητα θαλασσινού νερού, ενώ έφερε σημάδια χτυπημάτων και στον δεξιό μαστό.

Σύμφωνα με το συμπέρασμα του κ. Μπογιόκα, οι κακώσεις που έφερε η 26χρονη κοπέλα και κυρίως αυτές στο κεφάλι, ήταν ικανές να προκαλέσουν αναισθησία και έντονο άλγος. Στη θάλασσα την έριξε ο δράστης χωρίς τις αισθήσεις της. Ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Πηγή: athensvoice.gr

 There are no comments

Add yours

Facebook