Κωμικοτραγικές εμπειρίες που έχουν συμβεί σε εργαζόμενους της Disneyland

0

Ο χρήστης του Reddit u / memezdankton έκανε την ερώτηση: «Πρώην υπάλληλοι θεματικών πάρκων της Disney, ποια είναι τα σκοτεινά μυστικά ή ιστορίες που μπορείτε να μας διηγηθείτε από την εμπειρία σας εκεί;» Αμέσως, πολλοί πρώην υπάλληλοι της εταιρείας έσπευσαν να μοιραστούν ζουμερές, αλλά και σοκαριστικές λεπτομέρειες από την περίοδο που εργάζονταν ως υπάλληλοι της Disneyland.

Να μερικά από τα σχόλια

1. «Στην πρώτη σου συνέντευξη φτιάχνουν μια αναφορά σχετικά με όλα τα τατουάζ που έχεις στο σώμα σου. Αν θελήσουν αργότερα να σου αλλάξουν πόστο, διαβάζουν την αναφορά για να δουν αν με τη νέα σου στολή θα φαίνεται κάποιο τατουάζ»

—U / case_sensitive

2. «Τα μέρη του Στοιχειωμένου Πύργου που δεν είναι προσβάσιμα στους επισκέπτες είναι πάρα πολύ βρώμικα. Μιλάμε για αμίαντο, σκόνες, λίπη, ιστούς αράχνης και όλες τις βρωμιές που έχουν μαζευτεί εδώ και δεκαετίες. Η σύζυγος μου εργαζόταν εκεί και κάθε φορά που επέστρεφε στο σπίτι έτρεχε κατευθείαν στο ντους»

3. «Πρέπει να έχεις συγκεκριμένο ύψος για να παίξεις τους διάφορους χαρακτήρες. Επειδή ο Μίκυ είναι κοντός, συνήθως τον υποδύεται γυναίκα. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντόναλντ, αν και ο πιο επιτυχημένος Ντόναλντ που ήξερα όσο δούλευα εκεί ήταν ένας νάνος»

—u/leopoldisacat

4. «Η σεξουαλική παρενόχληση είναι πολύ συνηθισμένη. Δούλευα με την Ariel και τα μέλη του cast έκαναν αντίστροφη μέτρηση πριν τραβήξουν μια φωτογραφία, έτσι ώστε οι επισκέπτες να έχουν χρόνο να μπουν στη θέση τους. Την ώρα που μετρούσα, ένα νεαρό αγόρι αποφάσισε να κλέψει ένα από τα κοχύλια της Ariel»

—u/leopoldisacat

5. «Δούλευα στις κρατήσεις. Σου δίνουν ένα ψεύτικο όνομα και πρέπει να χρησιμοποιείς μόνο αυτό. Δεν με λένε Robyn Leigh, αλλά στις κρατήσεις εισιτηρίων της Disney αυτό ήταν το όνομα μου»

—U / honeybunhitta

6. «Όταν δούλευα εκεί στις αρχές της δεκαετίας του ’90, υπήρχε μια κεντρική «τράπεζα» κοντά στην είσοδο του Magic Kingdom όπου όλα τα καταστήματα δώρων, τα εστιατόρια κ.λπ. κατέθεταν τις εισπράξεις της ημέρας. Μια φορά τη μέρα ερχόταν ένα θωρακισμένο φορτηγό και συνέλεγε τα μετρητά»

—U / Aware_Masterpiece_23

7. «Πάντα με εντυπωσίαζαν τα αστέρια στο τρενάκι του Πίτερ Παν. Τελικά ανακάλυψα ότι είναι απλώς λάμπες LED κολλημένες στους τοίχους με ειδική ταινία»

—U / Amazingawesomator

8. «Σε πολλά σημεία του πάρκου υπάρχει νερό με αποτέλεσμα να μαζεύονται πολλές πάπιες, που  την άνοιξη γεννούν. Κάποιοι πατούσαν πάνω στα μωρά και τα σκότωναν. Όταν μπορούσα συνόδευα τις οικογένειες των παπιών για να μην τις πατήσουν»

—U / Lrehcsa1926

9. «Ήμουν ναυαγοσώστης στη πισίνα, αλλά έπρεπε να έχω το «Disney look». Πριν ξεκινήσω τη βάρδια, μου έδιναν ένα ξυράφι για να ξυριστώ»

—U / thenineteenthhole

10. «Βλέπουμε τα πάντα. Υπάρχουν παντού κάμερες με νυχτερινή όραση. Βλέπουμε τι κάνετε όταν νομίζατε ότι δεν σας παρακολουθεί κανείς»

—U / ragingduck

πηγή- mikropragmata.lifo.grThere are no comments

Add yours

Facebook