Διαδήλωση στο Λονδίνο για επαναλειτουργία των νυχτερινών κέντρων

nn

Μουσική διαμαρτυρία σε δρόμους της Βρετανίας

Στους δρόμους βγήκαν πολίτες για να διαμαρτυρηθούν για τα κλειστά νυχτερινά κέντρα – Τραγούδησαν και χόρεψαν στο Λονδίνο.
Σε δρόμους του Λονδίνου βγήκαν εκατοντάδες πολίτες προκειμένου να συμμετάσχουν σε μία ιδιαίτερη διαμαρτυρία, στην οποία χόρευαν, προκειμένου να δηλώσουν την εναντίωσή τους με τους περιορισμούς που εφαρμόζονται στη Βρετανία και την παράταση της αναστολής λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων.

Συστήματα ήχου μέσα από φορτηγάκια, αλλά και φορητά μεγάφωνα έδιναν τον ρυθμό στη διαμαρτυρία που κατέληξε στο κοινοβούλιο. «Όλα γίνονται για να γιορτάσουμε τη μουσική», φέρεται να φώναζε DJ στο πλήθος

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, δρομολογεί -εκτός απροόπτου- να άρει τους τελευταίους περιορισμούς μέσα στον Ιούλιο και συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου, μιας και χρειάστηκε να παρατείνει τη διάρκεια που είχαν ισχύ τα περιοριστικά μέτρα, λόγω της αύξησης κρουσμάτων. Την ίδια ώρα, όμως, η ομάδα Save Our Scene, που εκπροσωπεί τους τομείς της μουσικής βιομηχανίας και της φιλοξενίας, υποστηρίζει ότι τα μέτρα θα πρέπει να αρθούν άμεσα.

Η βιομηχανία της ψυχαγωγία έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα λόγω και του περιορισμένου αριθμό θεατών που μπορούν να βρεθούν σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε κλειστούς χώρους. Πάντως, η κυβέρνηση προσπαθεί μέσω δοκιμών να βρει τη «χρυσή λύση» για το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων.

πηγή-athensvoice

 There are no comments

Add yours

Facebook