Μάλτα: Πρόγραμμα 1 εκατ. ευρώ για ταξιδιώτες άνω των 65 ετών|Η Air Malta περικόπτει το πτητικό της πρόγραμμα στο Ην. Βασίλειο

55

Προωθώντας ένα πρόγραμμα κινήτρων συνολικού προϋπολογισμού 1 εκατομμυρίου ευρώ, η Μάλτα στοχεύει σε ταξιδιώτες ηλικίας 65 ετών και άνω, υπό την προϋπόθεση ότι θα πραγματοποιήσουν τουλάχιστον 15 διανυκτερεύσεις στον προορισμό, το διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2021.

Η Τουριστική Αρχή της Μάλτας προτρέπει τους συνεργάτες της ταξιδιωτικούς πράκτορες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα κινήτρων, ενθαρρύνοντας ταξιδιώτες ηλικίας 65 ετών και άνω να κάνουν κράτηση για μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές στο αρχιπέλαγος της Μάλτας.

Το πρόγραμμα έχει συνολικό προϋπολογισμό 1 εκατομμυρίου ευρώ, θα διανεμηθεί σε όλες τις αγορές και στόχος του είναι να προσελκύσει ταξιδιώτες μακράς διαμονής, δίνοντας κουπόνια σε όσους κάνουν κράτηση τουλάχιστον για 15 διανυκτερεύσεις στον προορισμό.

Τα κουπόνια θα είναι διαθέσιμα για ταξιδιώτες που θα επισκέπτονται τη Μάλτα το διάστημα μεταξύ 18 Οκτωβρίου και 19 Δεκεμβρίου 2021 και θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε συμμετέχοντα εστιατόρια, καταλύματα, καταστήματα λιανικής και διάφορες υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αεροπορικά εισιτήρια ή/και τη διαμονή σας στην πόλη, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Diplomat Travel, τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : support@diplomattravel.gr.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία. https://www.diplomattravel.gr/There are no comments

Add yours

Facebook