Η εξωτική παραλία της Ελλάδας που δεν πας με πλοίο

exot

exxx

Είναι γνωστό ότι τα ελληνικά νησιά διαθέτουν ατελείωτη ακτογραμμή με παραλίες που κόβουν την ανάσα. Δεν είναι, μάλιστα, λίγες οι περιπτώσεις που μπορείς να βρεις εξωτικές ελληνικές παραλίες που θα σε μαγνητίσουν ακόμη και χωρίς να πάρεις πλοίο. Και ίσως μερικές φορές αυτές να μας γοητεύουν ακόμη περισσότερο. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί η παραλία Πλάκα στο Πήλιο. Το χρώμα των νερών σε συνδυασμό με το φυσικό περιβάλλον την κατατάσσουν στις πιο όμορφες παραλίες της Μαγνησίας παρά το γεγονός ότι δεν είναι τόσο φημισμένη. Αν βρεθείς στο Πήλιο για διακοπές τότε πρέπει να την επισκεφθείς. Θα σε ενθουσιάσει…

pilio_plaka                                                                                                                                                                                                  Η παραλία Πλάκα στο Πήλιο είναι σε κοντινή απόσταση από τον Άγιο Ιωάννη και τη χαρακτηρίζει η χρυσή άμμος της και τα κρυστάλλινα νερά της. Θα τη βρεις εύκολα ενώ είναι προσβάσιμη και με τα πόδια μέσα από ένα μονοπάτι από την παραλία του Αη Γιάννη. Με όποιο τρόπο κι αν φτάσεις, το σίγουρο είναι θα σε ανταμείψει. Αρχικά θα απολαύσεις τη φυσική σκιά από τα δέντρα που υπάρχει περιμετρικά της παραλίας. Και έπειτα θα βουτήξεις στα πεντακάθαρα γαλάζια νερά του Αιγαίου. Τα δέντρα σε πολλές περιπτώσεις σχεδόν ακουμπούν στη θάλασσα ενώ αποτελεί μια υποτυπωδώς οργανωμένη παραλία που δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο.

i-exotiki-elliniki-paralia-poy-den-chreiazesai-ploio-gia-na-pas3

Το βασικότερο όλων βέβαια είναι ότι σε αυτή την εξωτική παραλία μπορείς να φτάσεις χωρίς να πάρεις πλοίο αλλά με το αυτοκίνητό σου καθώς θα βρίσκεσαι για διακοπές στο Πήλιο. Μπορείς εύκολα να συνδυάσεις το μπάνιο σου στην παραλία Πλάκα μαζί με μια εξόρμηση στην παραλία Παπά Νερό που βρίσκεται πολύ κοντά.  Και αφού βρίσκεσαι στο Πήλιο, δε γίνεται να μην γνωρίσεις και την πολύ φημισμένη παραλία Μυλοπόταμος την οποία χωρίζει στη μέση μια πέτρινη αψίδα.

Πήλιο: Ιδανικός προορισμός για όλο το χρόνο

Αυτό που κάνει ξεχωριστό το Πήλιο είναι πως διαθέτει από τις πιο όμορφες ελληνικές παραλίες αλλά και το γεγονός ότι αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. Μπορείς να επισκεφθείς τα όμορφα και γραφικά χωριά. Ή να κολυμπήσεις στην μικρή ελληνική παραλία που ο Guardian θεωρεί ως 7η top στον κόσμο. Όπως επίσης και να πεταχτείς για λίγο στο Βόλο και να περάσεις καλά.

Γενικά στο Πήλιο θα νιώσεις τι σημαίνει καλή φιλοξενία και ιδανικός συνδυασμός βουνού και θάλασσας. Και θα επιστρέψεις εκεί πολύ σύντομα. Η παραλία Πλάκα είναι απλώς μια αφορμή.

exot

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή σας στο Πήλιο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Diplomat Travel, τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : support@diplomattravel.gr.
    Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία. http://www.diplomattravel.gr.


There are no comments

Add yours

Facebook