Πάρος: Στο Νο2 του κόσμου το ελληνικό νησί

parrr

Τα βραβεία για τους καλύτερους προορισμούς της χρονιάς απένειμε το γνωστό ταξιδιωτικό περιοδικό «Travel+Leisure». Στην ψηφοφορία πήραν μέρος πολίτες από όλον τον κόσμο και ανέδειξαν τον νικητή κάθε κατηγορίας.

Ειδικότερα, ψήφισαν για τα καλύτερα μέρη για διακοπές, για τα κορυφαία εστιατόρια, για τα ιδανικότερα ξενοδοχεία, αλλά και τα πιο όμορφα νησιά. Φέτος, η ψηφοφορία έκλεισε στις 2 Μαρτίου, πριν τη ραγδαία εξάπλωση του κοροναϊού, άρα το αποτέλεσμα δεν επηρεάστηκε από τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν.

Η Ελλάδα, λοιπόν, ήταν η πρωταγωνίστρια, όσον αφορά τα νησιά.

Στην ευρωπαϊκή λίστα κατέκτησε την πρώτη θέση με την Πάρο και σκορ 90.55/100 και στην παγκόσμια λίστα το ίδιο νησί πήρε τη δεύτερη θέση. Μάλιστα, οι αναγνώστες του περιοδικού δήλωσαν πως λατρεύουν το κυκλαδίτικο νησί, καθώς έχει τα πάντα. Κάποιοι το χαρακτήρισαν και «ελληνικό παράδεισο». Την πρώτη θέση σημειώνεται ότι κατέκτησε η Παλαουάν στις Φιλιππίνες.

Επίσης, στη λίστα υπάρχει και η Μήλος. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στη δεύτερη θέση της ευρωπαϊκής λίστας και στην τρίτη της παγκόσμιας. Υψηλή θέση με τα κορυφαία νησιά του κόσμου κατέλαβαν ακόμη η Κρήτη (Νο15 στον κόσμο και 6 στην Ευρώπη), η Ρόδος (Νο10 στην Ευρώπη), η Σαντορίνη (Νο11 στην Ευρώπη), η Κέρκυρα (Νο18 στην Ευρώπη) και η Μύκονος (Νο20 στην Ευρώπη).

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ακτοπλοϊκά εισιτήρια ή/και τη διαμονή σας στο νησί, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Diplomat Travel, τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : support@diplomattravel.gr.
    Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία. https://www.diplomattravel.gr/

πηγή: in.grThere are no comments

Add yours

Facebook