Η Ιρλανδία ανοίγει τα σύνορά της στους ταξιδιώτες, στις 9 Ιουλίου

taksidi-irlandia10

To “πράσινο φως” για την επανεκκίνηση των ταξιδιών από το σύνολο των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και πέραν αυτής, από τις 19 Ιουλίου, έδωσε η  κυβέρνηση στην Ιρλανδία. Μοναδική προϋπόθεση οι ταξιδιώτες να είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή να διαθέτουν αρνητικό τεστ για τον κορωνοϊό για να εισέλθουν στη χώρα. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση  της ιρλανδικής κυβέρνησης, η χώρα θα ανοίξει τα σύνορά της σε επισκέπτες από κράτη-μέλη της Ε.Ε. που φέρουν το πιστοποιητικό υγείας, το οποίο βεβαιώνει ότι ο κάτοχός του, είτε έχει εμβολιαστεί, είτε διαθέτει αρνητικό τεστ Covid-19, ή είχε νοσήσει από τον ιό και διαθέτει αντισώματα. Επίσης, η κυβέρνηση της χώρας προγραμματίζει να επεκτείνει το Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid για εμβολιασμένους επισκέπτες από άλλες χώρες, πλην της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Αμερικής.

Την απόφαση αυτή της ιρλανδικής κυβέρνησης χαιρετίζει ο οργανισμός “Tourism Ireland“, που σχεδιάζει ενεργά την επανεκκίνηση των διεθνών ταξιδιών, με την έναρξη μια νέας διαφημιστικής εκστρατείας, για να προσελκύσει και να καλωσορίσει τους διεθνείς επισκέπτες.

Σχολιάζοντας την εξαγγελία της ιρλανδικής κυβέρνησης, ο Niall Gibbons, διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού “Tourism Ireland”, δήλωσε: “Η πρόσφατη ανακοίνωση είναι ένα εξαιρετικά ευπρόσδεκτο και σημαντικό βήμα στον δρόμο προς την ανάκαμψη για τη βιομηχανία των ταξιδιών. Αυτό θα βοηθήσει στην προστασία χιλιάδων θέσεων εργασίας και βιοπορισμού σε ολόκληρη την τουριστική βιομηχανία. Γνωρίζουμε από την έρευνά μας ότι υπάρχει σημαντική ζήτηση από ταξιδιώτες από τη Μεγάλη Βρετανία να επιστρέψουν στο νησί της Ιρλανδίας, το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, γνωρίζουμε επίσης ότι θα υπάρξει σημαντικός ανταγωνισμός στην αγορά. Κάθε προορισμός σε όλο τον κόσμο έχει βιώσει τον αντίκτυπο της πανδημίας και θα επιδιώξει να λάβει το μερίδιό του από την ανάκαμψη. Επομένως, η διαφημιστική μας εκστρατεία θα πρέπει να δημιουργήσει τον θόρυβο και μια άμεση επιθυμία για επίσκεψη”.

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αεροπορικά εισιτήρια ή/και τη διαμονή σας στην χώρα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Diplomat Travel, τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : support@diplomattravel.gr.
    Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.  https://www.diplomattravel.gr/

πηγή: money-tourismThere are no comments

Add yours

Facebook