Η  διακόσμιση είναι πολύ σημαντική για το τελικό αποτέλεσμα σε έναν χώρο. Εξάλλου, αφήνοντας κενούς τους τοίχους ο χώρος μοιάζει απρόσωπος. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για το υπνοδομάτιο και συγκεκριμένα για τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι που συνήθως είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζεις μπαίνοντας στο χώρο.

Μπορείς με απλές προσθήκες να ομορφύνεις ολόκληρη την κρεβατοκάμαρα   εμπλουτίζοντας σωστά τον τοίχο του κρεβατιού.

5 Ιδέες για τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι!

 

1. Κρέμασε ένα ράφι

πράσινος τοίχος ράφι φυτά

Τα ράφια ταιριάζουν σε όλα τα σπίτια και σε όλα τα δωμάτια, οπότε δεν πρέπει να λείπουν ούτε από την κρεβατοκάμαρα σου. Πολύ απλά λοιπόν μπορείς να κρεμάσεις ένα ράφι στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σου. Διακοσμώντας μάλιστα κατάλληλα το ράφι μπορείς να αναβαθμίσεις όλο το χώρο. Τοποθέτησε λοιπόν γλάστρες με φυτά  , βιβλία, πίνακες, κεριά  ή ότι άλλο ταιριάζει στο στυλ του δωματίου σου και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!

2. Κόλλησε λουλούδια

τριαντάφυλλα στον τοίχο κρεβάτι

Αν είσαι ρομαντική και σου αρέσουν τα λουλούδια τότε μπορείς να κάνεις το υπνοδωμάτιο σου να μοιάζει ονειρικό με μια απλή κίνηση! Πάρε μερικά ψεύτικα λουλούδια  στα χρώματα της αρεσκείας σου και κόλλησε τα στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι. Έτσι, ολόκληρο το δωμάτιο θα είναι παραμυθένιο και δε θα θέλεις να σταματήσεις να το κοιτάς!

 

 

3. Βάλε έναν ή περισσότερους καθρέπτες

διάφοροι καθρέπτες Η διακόσμηση των τοίχων είναι πολύ σημαντική για το τελικό αποτέλεσμα σε έναν χώρο. Εξάλλου, αφήνοντας κενούς τους τοίχους ο χώρος μοιάζει απρόσωπος. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για το υπνοδωμάτιο και συγκεκριμένα για τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι που συνήθως είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζεις μπαίνοντας στο χώρο. Μπορείς με απλές προσθήκες να ομορφύνεις ολόκληρη την κρεβατοκάμαρα εμπλουτίζοντας σωστά τον τοίχο του κρεβατιού. Δες 6 τρόπους να διακοσμήσεις τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι!

Οι καθρέπτες  είναι ένα ακόμα απαραίτητο διακοσμητικό για τους τοίχους σου. Μπορείς άνετα να διακοσμήσεις τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι με καθρέπτες καθώς έτσι θα κάνεις το χώρο να μοιάζει μεγαλύτερος Ο πιο απλός τρόπος είναι να κρεμάσεις έναν οριζόντιο καθρέπτη πάνω από το κρεβάτι. Αν όμως θέλεις κάτι πιο προχωρημένο μπορείς να κρεμάσεις διαφορετικούς μεταξύ τους καθρέπτες φτιάχνοντας ένα mix and match!

 

4. Χρησιμοποίησε κουρτίνες

κρεβάτι ροζ κουρτίνα λουλούδια τοίχο

Οι κουρτίνες δεν είναι μόνο για τα παράθυρα! Αν θέλεις και πάλι μια ρομαντική νότα στο χώρο μπορείς να τοποθετήσεις κουρτίνες στο προσκέφαλο του κρεβατιού σου. Με τον τρόπο αυτό θα κάνεις το κρεβάτι αλλά και ολόκληρο τον τοίχο να μοιάζει πριγκιπικό.

 

 

5. Φτιάξε ένα gallery wall

gallery wall κρεβάτι

Τα gallery walls είναι μια εντυπωσιακή ιδέα διακόσμησης  των τοίχων. Γεμίζουν όμορφα μεγάλη επιφάνεια τους και μπορείς να κρεμάσεις πραγματικά ότι σου αρέσει, χωρίς κανόνες και πρέπει. Μάλιστα, όσο πιο ετερόκλιτα τα κάδρα και οι πίνακες τόσο πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα!