Η Nestlé Ελλάς δωρίζει έξι νέες ΜΕΘ, την πιο δύσκολη στιγμή της υγειονομικής κρίσης

csc

Σημαντική δωρεά στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία».

Αν υπάρχει κάτι που μας δίδαξε η πανδημία του κορονοϊού τους τελευταίους πολύ δύσκολους μήνες, αυτό είναι η υπέρτατη αξία της υγείας και φυσικά η σημασία του να έχει μια χώρα ένα δυνατό σύστημα υγείας που προάγει την υγεία των πολιτών της μέσα από την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Αυτό πρακτικά σημαίνει να υπάρχουν καλά εξοπλισμένα και στελεχωμένα δημόσια νοσοκομεία. Όταν μάλιστα πρόκειται για την υγεία των παιδιών, όλα τα παραπάνω αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, λοιπόν, είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι και εταιρείες που βγαίνουν μπροστά και βάζουν το δικό τους λιθαράκι στη συλλογική προσπάθεια που γίνεται. Ένα πολύ καλό παράδειγμα μιας εταιρείας που και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή εξακολουθεί να βγαίνει μπροστά με αξιέπαινες πρωτοβουλίες που ενισχύουν την ποιότητα ζωής και συνεισφέρουν σε ένα πιο υγιές μέλλον είναι η Nestlé Ελλάς. Ως ενεργό μέλος της ελληνικής κοινωνίας για περισσότερα από 120 χρόνια, η εταιρεία θέλει να συμβάλλει στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, ειδικά αυτή την περίοδο, δίνοντας την προσοχή και τη σημασία που πρέπει στα παιδιά. Σε αυτά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον.

cxcz

Μια σπουδαία πρωτοβουλία για την ιατρική περίθαλψη των παιδιών

Στο πλαίσιο αυτό και ανταποκρινόμενη στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, η Nestlé Ελλάς μετά τη δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ κατά την περίοδο του lockdown, επιστρέφει με μια νέα πρωτοβουλία και επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στην εθνική προσπάθεια που γίνεται για κάλυψη έκτακτων αναγκών.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προχωράει σε μια σημαντική δωρεά 6 παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ ”Η Αγία Σοφία”. Με τη δωρεά αυτή θα δημιουργηθούν 3 νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και θα αναβαθμιστούν πλήρως άλλες 3 υπάρχουσες, αφήνοντας έτσι μια μόνιμη παρακαταθήκη για το νοσοκομείο και το σύστημα υγείας στην ιατρική περίθαλψη των παιδιών. Η παραπάνω δωρεά εκτός από μια σπουδαία πρωτοβουλία αποτελεί και την απόδειξη πως η Nestlé Ελλάς, με αίσθημα ευθύνης, σε δύσκολες συνθήκες στέκεται δίπλα στον άνθρωπο και τον στηρίζει, νοιάζεται γι′ αυτόν, για την οικογένεια και για τις κοινότητές μας.

Τα λόγια του προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας, Νίκου Εμμανουηλίδη, δεν θα μπορούσαν να εξηγήσουν καλύτερα όσα είπαμε παραπάνω. ″Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία μας. Η εταιρία μας αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινωνίας και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας”.

 

Όσο ”σκοτεινή” κι αν μοιάζει μια κατάσταση, πάντα θα υπάρχει η αχτίδα φωτός που θα μας δίνει την ελπίδα για να συνεχίσουμε.

 There are no comments

Add yours

Facebook