Δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου: Διεκόπη για τις 6 Νοεμβρίου η δίκη

zak-kwstopoylos

Το δικαστήριο αφού κλήρωσε ενόρκους διέκοψε τη συνεδρίασή του λόγω προβλημάτων υγείας που επικαλέστηκε ένας εκ των δικηγόρων του κατηγορούμενου μεσίτη (αναφέρθηκε ότι έχει συμπτώματα κορονοϊού).

Μάλιστα ορίστηκε και η επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου για τις 11 Νοεμβρίου. Ο πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το ακροατήριο θα ειναι περιορισμένο λόγω covid-19 και ότι μόλις 5 δημοσιογράφοι θα βρίσκονται στο ακροατήριο.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται για το αδίκημα της «θανατηφόρας σωματικής βλάβης» συνολικά 6 άτομα.

Ένας κοσμηματοπώλης, ένας μεσίτης και τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι -κατά το κατηγορητήριο- άσκησαν βία στον 33χρονο ενώ ήταν αιμόφυρτος και αναίσθητος στον πεζόδρομο της οδού Γλάδστωνος, την 21η Σεπτεμβρίου του 2018.

Οι τελευταίες τραγικές στιγμές του Ζακ Κωστόπουλου, οι τοξικολογικές εξετάσεις του οποίου βγήκαν «καθαρές», αποτυπώθηκαν σε βιντεοληπτικό υλικό και συγκλόνισαν το Πανελλήνιο, όπως συνέβη και με το γεγονός όπως τελικά αποδείχθηκε ότι στο μαχαίρι που βρέθηκε πεταμένο στο χώρο του κοσμηματοπωλείου δεν υπήρχαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του θύματος, που επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί ως ληστής.

 

Πηγή: Newsbomb

 There are no comments

Add yours

Facebook