Έχω δεχθεί bullying και έχω χάσει δουλειά επειδή πιστεύω στον Θεό

greenthumb

Ο Πέτρος Ξεκούκης μίλησε, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην κάμερα του Pop Up και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με τον Θεό καθώς και την αγαπημένη του αδελφή που είναι ηγουμένη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ξεκούκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως » έχω δεχθεί bullying στην αρχή της καριέρας μου επειδή πιστεύω στον Θεό. Είχα χάσει και δουλειές.

«Η αδελφή μου είναι ηγουμένη στον Άγιο Ιερόθεο των Μεγάρων και δεν έχει έρθει να με παρακολουθήσει ποτέ στο θέατρο. Δεν παρακολουθούν οι μοναχοί ούτε θέατρο ούτε τηλεόραση» πρόδωσε, με ειλικρίνεια, ο Πέτρος Ξεκούκης στη μεσημεριανή εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA. «Δεν ξέρει καθόλου για την πορεία μου. Ότι της λένε οι άλλοι που πάνε εκεί, ο κόσμος και οι καλοπροαίρετοι. Της λένε τι ρόλους κάνω και αυτή, αναλόγως, στεναχωριέται γιατί της τα μεγαλοποιούν και λίγο ή χαίρεται. Δεν θέλει να μαθαίνει. Μου λέει, «εσύ έχεις την πορεία σου, εγώ έχω τη δική μου. Το τι κάνεις εσύ είναι δικό σου θέμα». …

 

Πηγή : Madata.grThere are no comments

Add yours

Facebook