Μυτιλήνη: Αύξηση ενοικίου σε κατάστημα εστίασης εν μέσω πανδημίας .

μυτιληνη

Για κάποιους το slogan »Όλοι Μαζί μπορούμε» σημαίνει »Εγώ και η τσέπη μου μπορούμε και άσε τους άλλους να πνιγούν ».

Ο λόγος λοιπόν για μια ιδιοκτήτρια ακινήτου στη Μυτιλήνη η οποία εδώ και 2 εβδομάδες απαιτεί αύξηση ενοικίου κατά 200 ευρώ απο τον ιδιοκτήτη φαγάδικου στο κέντρο της πόλης .

Ας τα πάρουμε όμως απο την αρχή .

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας και ενώ το κατάστημα υπολειτουργούσε η συγκεκριμένη ιδιοκτήτρια εμφανίστηκε και με με μια απίστευτη δικαιολογία ζήτησε αύξηση απο 700 στα 900 ευρώ άμμεσα .
Ο λόγος;
Άκουσε απο τους γύρω της οτι το μαγαζί πήγαινε καλά πριν την πανδημία και οτι ο ιδιοκτήτης έβγαζε χρήματα επομένως πρέπει και εκείνη να βγάζει περισσότερα .
Να αναφέρουμε οτι το συγκεκριμένο κτήριο το νοικιάζει ο επιχειρηματίας απο το 2015 και πάντα πληρώνει στην ώρα του τα ενοίκια και γενικά δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα .
Συνεχίζοντας να αναφέρουμε οτι όταν ο επιχειρηματίας είπε στην ιδιοκτήτρια του ακινήτου πώς είναι δυνατόν να κάνει κάτι τόσο ανήθικο εν μέσω πανδημίας εκείνη απάντησε οτι η πανδημία είναι κάτι προσωρινό και θα περάσει και δεν την ενδιαφέρει.

Πραγματικά τα γεγονότα τα αναφέρουμε χωρίς καμία δόση υπερβολής και αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά και να υπάρχει τέτοια κακοψυχία σε μερικούς ανθρώπους η οποίοι βλέπουν την κατάσταση που βιώνει η εστίαση και οι οικογένειες που ζούν απο κει και παρόλαυτα κοιτάνε να βρουνε ανήθικους και ανέντιμους τρόπους αύξησης των εσόδων τους εις βάρος των άλλων .

Το αστέιο θα είναι να πάνε δικαστικά και να πει στο δικαστήριο αυτά που είπε και στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού …There are no comments

Add yours

Facebook