Η ανοησία είναι ανίκητη: Κάνουν «coronovirus challenge» και γλείφουν καπάκια λεκάνης !

125-4

Η ανοησία κάποιων ανθρώπων ξεπερνά κάθε όριο φαντασίας. Για να αποδείξουν ότι δεν πρόκειται να κολλήσουν κορωνοϊό κάνουν το coronovirys challenge θεωρώντας ότι δεν πρόκειται να κολλήσουν τον ιό, ακόμη και εάν γλείψουν καπάκι τουαλέτας. Την ίδια στιγμή καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι σε όλον τον κόσμο αφήνουν την τελευταία τους πνοή χτυπημένοι από την ασθένεια.

Μάλιστα εξοργιστικό είναι το βίντεο στο οποίο μια κοπέλα 21 ετών, η Ava Louise μπαίνει στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου, σκύβει, γλείφει το καπάκι της λεκάνης και γράφει στο twitter ότι ο κορωνοϊός είναι για τους «μίζερους» ανθρώπους και εύχεται να κολλήσει και εκείνη προκειμένου να μη γεράσει και γίνει άσχημη. Είναι χρακτηριστικό ότι το βίντεο το είδαν περισσότεροι από 75.000 άνθρωποι αλλά ευτυχώς κανένας δε λέει ότι θα το δοκιμάσει και εκείνος. Το αντίθετο μάλιστα στα 500 σχόλια όλοι κατακρίνουν την κοπέλα για αυτήν την ανοησία.

Ήδη οι αρχές εξετάζουν το βίντεο προκειμένου να διαπιστώσουν την αυθεντικότητα του αλλά και να εντοπίσουν τη συγκεκριμένη κοπέλα.

πηγη hairt.grThere are no comments

Add yours

Facebook