Έβρος ΤΩΡΑ. Προκλητική Και Άκυρη Η Ραλλία Χρηστίδου. Υιοθετεί Πλήρως Το Δόγμα Ερντογάν

C3C10A83-E132-42D0-903B-C61C1A1F0E73

“Πόλεμος” από αρνητικά σχόλια με ύβρεις και χυδαίες εκφράσεις, έχουν ξεσπάσει στο Facebook από την ανάρτηση της πρώην γνωστής τραγουδίστριας και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλίας Χρηστίδου.

Αφορμή αυτής της σφοδρής επίθεσης, στάθηκε η ανάρτηση που έκανε η βουλευτής στο “facebook”, με τον υποτιθέμενο νεκρό μετανάστη, που υιοθέτησαν τα τουρκικά ΜΜΕ και εν συνεχεία ο ΣΥΡΙΖΑ, παρόλο που έχει διαψευστεί πλήρως από την Ελληνική κυβέρνηση.

Η ανάρτηση της
Η είδηση για το θάνατο 22χρονου Σύριου πρόσφυγα στα ελληνικά σύνορα του Έβρου, είναι άλλη μια απόδειξη για τους τραγικά επικίνδυνους και ανεύθυνους χειρισμούς της κυβέρνησης της ΝΔ στο προσφυγικό.

Οι ντροπιαστικές εικόνες των προηγούμενων ημερών, με τις βίαιες επεμβάσεις των ΜΑΤ στα νησιά, οι μεμονωμένες εξάρσεις μισσαλοδοξίας χωρίς κανέναν έλεγχο, οι δηλώσεις περί «εισβολής», από κατατρεγμένους με μωρά στα χέρια και εγκύους, όλα αυτά δεν ταιριάζουν σε ευνομούμενο ευρωπαϊκό κράτος και δε μας τιμούν σα χώρα, μας οδηγούν σε έναν κατήφορο που δεν έχει τέλος και στον εκφασισμό της κοινωνίας μας.

Η ακροδεξιά στάση και οι κάκιστοι χειρισμοί της κυβέρνησης, είχαν ως αποτέλεσμα η Ε.Ε. να μην αναλαμβάνει καμία υποχρέωση για το προσφυγικό, παρά μόνον μια οικονομική ενίσχυση 700 εκ.€ που όμως δεν αρκεί για να λύσει το πρόβλημα, που δεν είναι -και δεν πρέπει αν αφεθεί να γίνει- ελληνικό ή ελληνοτουρκικό αλλά ευρωπαϊκό.

Το μείζον είναι η αποσυμφόρηση των νησιών, η προώθηση μεταναστών και προσφύγων στην ενδοχώρα. Δεν είναι δυνατόν να σηκώσουν πλέον το βάρος στις πλάτες τους μόνο τα νησιά.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε στο παρελθόν ότι τα σύνορα και οι ροές ελέγχονται και χωρίς να εξαγριώσουμε τον κόσμο και χωρίς να αναστείλουμε τις αιτήσεις ασύλου και χωρίς να εκθέτουμε τη χώρα ότι δε σέβεται διεθνείς συμβάσεις και χωρίς να ξεχάσουμε την ανθρωπιά μας.

Έχουμε πατριωτικό χρέος να κρατήσουμε την ελληνική κοινωνία ενωμένη και ασφαλή, παρέχοντας αλληλεγγύη και στήριξη σε αυτούς που μας χρειάζονται, με συντεταγμένο και οργανωμένο τρόπο.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση από το Facebook και τις απαντήσεις που πήρε από τα σχόλια.

04E35B04-96B0-48DA-8A26-B248184EA9F1There are no comments

Add yours

Facebook