Άγρια κακοποίηση μιας νεαρής γυναίκας με αυτισμό – Την ξυλοκοπούσε και την κρατούσε κλεισμένη σε κλουβί

dab1az4s-353×221

Την ενοχή του για την άγρια κακοποίηση μιας νεαρής γυναίκας με αυτισμό, την οποία ανάγκαζαν, μεταξύ άλλων, να ζει σε κλουβί, ομολόγησε ένα ζευγάρι στη Λουιζιάνα.

Ο 46χρονος Terry Knope II και η 43χρονη Raylaine Knope ομολόγησαν την ενοχή τους και για κατηγορίες εξαναγκαστικής εργασίας ενώ ο πρώτος παραδέχτηκε πως είχε πυροβολήσει το θύμα με αεροβόλο «λόγω της σωματικής και πνευματικής της αναπηρίας».

Η ποινή τους αναμένεται να ανακοινωθεί τον Αύγουστο και είναι αντιμέτωποι με φυλάκιση 28 ετών ο καθένας, σύμφωνα με τους New York Times.

0622e1nw

Το ζευγάρι είναι μεταξύ των πέντε ατόμων που είχαν κατηγορηθεί το 2018 για την τρομακτική μεταχείριση της 22χρονης, που ήταν συγγενής της Raylaine Knope. Ακόμα δύο ομολόγησαν την ενοχή τους ενώ η δίκη του τελευταίου είναι προγραμματισμένη για τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο δικαστήριο, οι δύο ξυλοκοπούσαν τη 22χρονη, την έκαιγαν με αναπτήρα, της έριχναν κουβάδες με ανθρώπινα περιττώματα και την ανάγκασαν να φάει την τέφρα της νεκρής μητέρας της, η οποία είχε αποτεφρωθεί. Μαζί με όλα αυτά, η 22χρονη υφίστατο και λεκτική κακοποίηση ενώ την απειλούσαν πως θα της στερούσαν νερό και φαγητό αν δεν έκανε τις δουλειές του σπιτιού.

Αναφέρεται επίσης πως η Raylaine Knope ανάγκαζε το θύμα να προβαίνει σε σεξουαλικές πράξεις προς άνδρες που επισκέπτονταν το σπίτι τους. Η ίδια ομολόγησε πως ο άνδρας της έκλεβε και το επίδομα κοινωνικής ασφάλισης που λάμβανε η 22χρονη.

h9xhjd7wThere are no comments

Add yours

Facebook