Δείτε 4 ηθοποιούς που βγάζουν εκατομμύρια από την συμμετοχή τους σε ταινίες και σειρές του Netflix

netflix-mesa

Είναι γεγονός πως οι μισθοί των ηθοποιών στο Χόλιγουντ έχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια. Όμως φαίνεται πως πλέον υπάρχουν άλλες πηγές εσόδων που ξεφεύγουν από τις παραδοσιακές κινηματογραφικές ταινίες.

Μάλιστα υπάρχουν ηθοποιοί που βγάζουν αρκετά εκατομμύρια από την συμμετοχή τους σε ταινίες και σειρές του Netflix.

Δείτε παρακάτω μερικούς απ’ αυτούς:

benaffleck

Μπεν Άφλεκ – 8 εκατ. δολάρια για το Triple Frontier
Σύμφωνα με το Netflix περίπου 52 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολούθησαν το Triple Frontier μόνο τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του. Και αυτό παρά τις μέτριες κριτικές που έλαβε.

reynolds

Ράιαν Ρέινολντς – 27 εκατ. δολάρια για το Six Underground
Η νέα ταινία δράσης του Μάικλ Μπέι «Six Underground» ακολουθεί έξι δισεκατομμυριούχοι που αποφασίζουν να γίνουν «τιμωροί του εγκλήματος». Θα είναι η πρώτη ταινία του Μπέι μετά το «Transformers: The Least Knight» που κυκλοφόρησε το 2017

smith

Γουίλ Σμιθ – 35 εκατ. δολάρια για το Bright 2
Το Bright, μια ταινία σχετικά με έναν άνθρωπο αστυνομικό και τον orc συνεργάτη του δεν πήρε και τις καλύτερες κριτικές. Όμως γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο κοινό του Netflix και έτσι ετοιμάζεται και η συνέχεια της.

sandler

Άνταμ Σάντλερ – 250 εκατ. δολάρια για τέσσερις ταινίες
Μιλώντας για κακές κριτικές, δύσκολα κερδίζει κανείς τις ταινίες που έχει γυρίσει ο κωμικός Άνταμ Σάντλερ. H ταινία «The Ridiculous Six» που γύρισε για το Netflix το 2015 έχει 0% στο Rotten Tomatoes. Και όμως αυτό δεν σταμάτησε τη εταιρεία από το να κλείσει άλλο ένα συμβόλαιο-μαμούθ με τον Σάντλερ για τέσσερις νέες ταινίες .There are no comments

Add yours

Facebook