Πως ο serial killer της Κύπρου μέσα σε λιγότερο από 4 ώρες ομολόγησε 5 φόνους

serial-killer-kypros-dolofonies-25042019

Αρχικά, ο 35χρονος serial killer, Νίκος Μεταξάς, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης υπέδειξε στις Αρχές ένα τρίτο πτώμα στο πεδίο βολής της Ορούντας. Σχετικά με αυτή την σορό, ο «Ορέστης» παραδέχθηκε ότι πρόκειται για Νεπαλέζα ή Ινδή, την οποία σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς το χρόνο

Εν συνεχεία, ο serial killer υπέδειξε στους ανακριτές τον χώρο όπου έθαψε το πτώμα, ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα όπου μετά από έρευνα εντοπίστηκε ανθρώπινη σωρός

nikos-metaxas-serial-killer

Παραδέχτηκε συνολικά επτά φόνους ο serial killer

Ακολούθως, σύμφωνα με το «sigmalive.com» ο 35χρονος ίλαρχος ομολόγησε ότι διέπραξε άλλον ένα διπλό φόνο, μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία ενώ πιο πριν παραδέχθηκε τον φόνο της Maricar καθώς και την τέλεση άλλων δύο φόνων με τρία θύματα.

Πρόκειται για την, 38χρονη Mary Rose από τις Φιλιππίνες, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό. Την 6χρονη κόρη της Μary Rose, Sierra, η οποία αγνοείται, με τις έρευνες να εστιάζονται στη λίμνη του Ξυλιάτου.

mary-rose-kipros

Την 28χρονη Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες. Την 30χρονη Maricar Valdez Arquila επίσης από τις Φιλιππίνες

maricar0kipros

Μια άγνωστη γυναίκα πιθανόν από το Νεπάλ ή την Ινδία το πτώμα της οποίας υπέδειξε σήμερα στο πεδίο βολής της Ορούντας. Μια μητέρα από την Ρουμανία η οποία φέρεται να είναι η Livia Florentina Bunea 36 ετών και της 8χρονης κόρης της Elena Natalia Bunea.

ginaika-apo-roumania

Στη συνέχεια ο 35χρονος, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να επέδειξε στους ανακριτές χώρο πλησίον του μεταλλείου στο Μιτσερό όπου δολοφόνησε τρία εκ των θυμάτων του τα οποία δεν έχουν εντοπιστεί, καθώς η έρευνα θα ξεκινήσει το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής.

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές στο «Sigmalive.com» τα μέλη της Αστυνομίας με μεθοδικότητα και υποδειγματική μαεστρία οδήγησαν τον ύποπτο serial killer «Ορέστη» στην ομολογία.

Συγκεκριμένα οι ανακριτές της Αστυνομίας αντίκρισαν έναν καταρρακωμένο «Ορέστη» μετά την ολοκλήρωση της σημερινής δικασίμου, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν με μεθοδικό τρόπο στην παραδοχή του φρικτού εγκλήματός του. Αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να ομολογήσει τη δολοφονία συνολικά επτά γυναικών, κάτι που έχει συγκλονίσει την Κύπρο και την Ελλάδα ως μια από τις μεγαλύτερες ιστορίες serial killer παγκοσμίως.

serial-killer-kiprou

Η συνεχής διερεύνηση της υπόθεσης σε όλα τα επίπεδα, ο μεθοδικός τρόπος που χρησιμοποίησαν οι ανακριτές αλλά και η ψυχολογία του 35χρονου μετά την σημερινή δικάσιμο ήταν και οι λόγοι που οδήγησαν τελικά στην τελική ομολογία του serial killer.

Τέλος οι αρμόδιοι που χειρίστηκαν την υπόθεση, χαρακτήρισαν τον «Ορέστη» ως έναν «μη εύκολο άνθρωπο», ο οποίος όμως λύγισε μετά από την πίεση και τις συνεχείς ερωτήσεις των ανακριτών.There are no comments

Add yours

Facebook