Ινδονησία: Το βίντεο που κόβει την ανάσα – Κροκόδειλος περιπλανιέται σε λίμνη με ανθρώπινο πόδι στα σαγόνια του

krokodilos

Ινδονησία: Κόβει τα γόνατα το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και ώρες, με έναν κροκόδειλο να περιπλανιέται σε μία λίμνη στην Ινδονησία έχοντας στα σαγόνια του ένα ανθρώπινο πόδι.

Το πόδι που έχει στα σαγόνια του το ερπετό πιστεύεται πως ανήκει στον 30χρονο Ντάρλιν Ούτι, ο οποίος είχε βουτήξει στο ποτάμι για να φτιάξει έναν σωλήνα, όταν ο κροκόδειλος του επιτέθηκε στο Σουλαουέσι της Ινδονησίας.

crocodile-

Σύμφωνα με την Daily Mail, η αδελφή του θύματος, που βρισκόταν στην όχθη του ποταμού, προσπάθησε να βοηθήσει τον Ντάρλιν τραβώντας τον από τον αναπνευστήρα της μάσκας του, αλλά δεν τα κατάφερε.
Ο κροκόδειλος άρπαξε τον άτυχο άνδρα και τον παρέσυρε στον βυθό.

Οι Αρχές βρήκαν την επόμενη μέρα τον κροκόδειλο μαζί με το άψυχο σώμα του 30χρονου, το οποίο είχε ακόμη στα σαγόνια του ο κροκόδειλος.

cro3

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο κροκόδειλος κάνει βόλτες στο ποτάμι, κρατώντας από τα σαγόνια το πόδι του νεκρού άνδρα, εικόνα που προκάλεσε φρίκη στην ομάδα διάσωσης.

cro1

cro2

Οι διασώστες, αφού επιβιβάστηκαν σε βάρκες, κατάφεραν και έβγαλαν στην στεριά το σώμα του Ντάρλιν Ούτι και το επέστρεψαν στην οικογένειά του ώστε να ταφεί.
«Υπάρχει μια τεράστια δαγκωνιά στον δακτύλιο του άνδρα που πιθανότατα του προκάλεσε αιμορραγία, ωστόσο το σώμα του ήταν ακόμα άθικτο μέσα στο στόμα του κροκόδειλου», ανέφερε στα μέσα διασώστης.There are no comments

Add yours

Facebook