Το πιο παχύσαρκο παιδί στον κόσμο κατόρθωσε να χάσει τα μισά κιλά του – ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

jhjg

Μέχρι το 2016, η ζωή του 10χρονου Arya Permana από την Ινδονησία ήταν ανυπόφορη. Ζυγίζοντας περίπου 200 κιλά – συγκεκριμένα 191.87 – το παιδί έδινε καθημερινή μάχη, καθώς δεν μπορούσε ούτε να κάνει μπάνιο, να πάει μόνος του στο σχολείο ή να κάνει φίλους.

Μάλιστα του είχε αποδοθεί ο «τίτλος» του πιο παχύσαρκου παιδιού παγκοσμίως.

Όπως αναφέρει η New York Post, τρία χρόνια αργότερα η αποφασιστικότητα του μικρού απέδωσε καρπούς, αφού κατόρθωσε να χάσει τα μισά κιλά του.

fdgdhgd

Τον Απρίλιο του 2017 το αγόρι υποβλήθηκε σε γαστρικό bypass και άλλαξε τη διατροφή του από τα στιγμιαία noodles (ασιατικά ζυμαρικά), σε ψητό ψάρι, λαχανικά και φρούτα.

Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά.

Ο ευτυχισμένος πια 13χρονος, που ζυγίζει περίπου 87 κιλά, μπορεί να παίζει έξω με τους φίλους του, να απολαμβάνει τα οικογενειακά γεύματα και να είναι παιδί ξανά.

Ο Arya ακόμη έχει πολλή δουλειά μπροστά του, καθώς η υπερβολική και απότομη απώλεια βάρους του άφησε πλεόνασμα δέρματος, το οποίο πιθανότατα να πρέπει να αφαιρέσει μέσω εγχείρησης.

Τώρα όμως απολαμβάνει μια πιο ενεργή και ευτυχισμένη ζωή και στο μέλλον ελπίζει να γίνει ποδοσφαιριστής, κάτι που τώρα δεν φαίνεται απίθανο.There are no comments

Add yours

Facebook