Σάλο προκάλεσαν οι αισθησιακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η σέξι γραμματέας του Μάρκου Μπόλαρη

dk2zkftg

Η Θωμαρίτα Καλδάρα παραιτήθηκε μετά τα σχόλια που προκάλεσαν οι πόζες της

Σάλο προκάλεσαν στους χρήστες των social media οι αισθησιακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς μια ιδιαίτερα σέξι γραμματέας που είχε αποσπαστεί στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη.

Η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης, που έχει ανάψει φωτιές στο διαδίκτυο και ονομάζεται Θωμαρίτα Καλδάρα και αποσπάστηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, που είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας, τον περασμένο Ιανουάριο.

Η πληθωρική ξανθιά υπέβαλε την παραίτησή της από το γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη όπως αναφέρει το protothema.gr μετά τα σχόλια που προκάλεσαν φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα social media της και θα επιστρέψει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κυρία Καλδάρα μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.There are no comments

Add yours

Facebook