Ακόμα μια διάκριση για το ταξιδιωτικό Γραφειο Diplomat Travel

hatta-logo

Τα φετινά βραβεία αφορούσαν στην παρουσία των ταξιδιωτικών γραφείων στο διαδίκτυο, αλλά και σε τουριστικά έντυπα. Οι υποψηφιότητες ήταν πολλές και τα κριτήρια με τα οποία η κριτική επιτροπή του HATTA διάλεξε που θα απονεμηθούν τα βραβεία ήταν η αισθητική, η τεχνική αρτιότητα και η ελκυστικότητα στην παρουσίαση ταξιδιωτικών προγραμμάτων.

Το ταξιδιωτικό Γραφειο Diplomat Travel λαμβάνει το δεύτερο βραβείο μέσα στο 2019 μετά αυτό ως καλύτερη ανερχόμενη εταιρεία

received_334236550542319

Το βραβείο απένειμε η γ.γ. Υπουργείου Τουρισμού, κ. Γεωργία Καραστάθη.

Ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Στάθης Σκρέτας, δήλωσε: «Ο Διαγωνισμός Τουριστικών Εντύπων και Ιστοσελίδων των μελών του ΗΑΤΤΑ, είναι ένας ζωντανός θεσμός εδώ και 28 χρόνια, που καθιερώθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου της Ομοσπονδίας FedHATTA, κ. Λύσανδρου Τσιλίδη. Δημιουργήθηκε με απώτερο σκοπό την εξωστρέφεια αφενός αλλά και την ανάδειξη της δυναμικής των τουριστικών γραφείων, την οποία υποστηρίζουμε εδώ και 28 χρόνια. Η επικοινωνία, μέσα από τα τουριστικά έντυπα και τις ιστοσελίδες αποτελεί μεγάλο κομμάτι του έργου τους, και εμείς, με τον ετήσιο Διαγωνισμό, επιθυμούμε να αναδείξουμε και να επιβραβεύσουμε τις προσπάθειες που καταβάλλουν ώστε να διατηρείται το ταξιδιωτικό κίνητρο για την Ελλάδα σε υψηλά επίπεδα τόσο στον εξερχόμενο όσο και στον εισερχόμενο τουρισμό».

Συγχαρητήρια στο ταξιδιωτικό γραφείο Diplomat Travel .There are no comments

Add yours

Facebook