Το ήξερες ; Αυτοί είναι οι 3 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις αν έχεις βαμμένα μαλλιά

988f29f4-rihana

Το πιθανότερο είναι να ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που βάφουν τα μαλλιά τους. Άλλωστε τα trends αλλάζουν κάθε τόσο, οι celebrities σας έχουν τρελάνει κι εσείς προσπαθείτε να είστε μέσα στα πράγματα τουλάχιστον ακολουθώντας τις τάσεις

Εμείς μαζί σας είμαστε και το ξέρετε καλά. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που σας ενημερώνουμε διαρκώς για κάθε τι καινούριο αλλά και για τις κινήσεις των stars όσο αφορά τα μαλλιά τους.

Οι ειδικοί όμως επιμένουν ότι οι γυναίκες με βαμμένα μαλλιά πρέπει να ακολουθούν 3 συγκεκριμένους κανόνες αν θέλουν να παραμείνουν υγιή και λαμπερά.

Οι οποίοι είναι:

Κανόνας 1ος: Χρησιμοποιείστε σε κάθε λούσιμο conditioner. Η συγκεκριμένη φόρμουλα κλείνει τα λέπια της τρίχας με αποτέλεσμα το χρώμα να σφραγίζει και να παραμένει φωτεινό για περισσότερο καιρό.

Κανόνας 2ος: Πάντα πριν από το φορμάρισμα με πιστολάκι ή σίδερο ισιώματος και για μπούκλες απλώνετε σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών σας ένα προϊόν που τα προστατεύει από τη θερμότητα η οποία έχει την ιδιότητα να ξεθωριάζει το χρώμα.

Κανόνας 3ος: Μία φορά την εβδομάδα απλώνετε μια ενυδατική μάσκα ειδική για βαμμένα μαλλιά ώστε να χαρίζετε έξτρα υγρασία, λείανση και φροντίδα στην τρίχα.There are no comments

Add yours

Facebook