Η καλύτερη προσφορά για ταξίδι στο Βερολίνο

EuropeVerolino180-430×430

EuropeVerolino181-430x430

EuropeVerolino180-430x430

EuropeVerolino183-430x430

EuropeVerolino182-430x430

Το Diplomat Travel σας προσφέρει πακέτο 4 ημερών για 2 άτομα με απευθείας πτήσεις και διαμονή σε ξενοδοχεία 4 αστέρων στο Βερολίνο με τιμή 399 ευρώ μόνο.(συμπεριλαμβάνονται όλοι οι φόροι αεροδρομίων,η τιμή είναι συνολικά και για τα 2 άτομα).Το Βερολίνο είναι η πόλη της Ευρώπης όπου τα πάντα συμβαίνουν στους δρόμους της.

Είναι ο προορισμός της νεολαίας, των καλλιτεχνών , του κινηματογράφου, των εναλλακτικών, της δημιουργίας, των ιδεών, των ευκαιριών, των ανθρώπων που θέλουν να βρίσκονται μέσα σε ό,τι συμβαίνει στον κόσμο και σε ο,τι καινούργιο έρχεται. Εκείνων που αμφισβητούν τα καθιερωμένα και «διψούν» για νέες τάσεις και ρεύματα. Εκείνων που θέλουν να ζουν έντονα, μένοντας ξάγρυπνοι για να περπατήσουν σε φώτα και μουσικές, χωρίς να βιάζονται να πουν «καληνύχτα». Με άλλα λόγια το Βερολίνο είναι η πιο cool πρωτεύουσα της Ευρώπης. Ακόμα κι αν δεν είσαι λάτρης της αρχιτεκτονικής, δεν γίνεται να μην εντυπωσιαστείς από κτίρια-πρότυπα που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στην Ευρώπη. Η κατασκευή τους είναι τέλεια. Η αισθητική τους άρτια.

Οι λεπτομέρειές τους μελετημένες με ακρίβεια.Πάρε βαθιές ανάσες όσο περπατάς στο Βερολίνο. Άλλωστε η πόλη των 3,4 εκατ. πολιτών «πλημμυρίζει» από πηγές οξυγόνου καθώς μικρά δάση, πάρκα ποτάμια και λίμνες συμπληρώνουν το μαγευτικό «πράσινο» φυσικό τοπίο της. «Οπλίσου» με όρεξη και κέφι και κάνε βόλτες όσο αντέχεις. Πέντε περιοχές που αξίζει να περπατήσεις είναι το μποέμ και πολυπολιτισμικό Κρόιτσμπεργκ, το νεανικό και γεμάτο τέχνη Mitte, στο «ιν» Πρεντσλάουερ Μπεργκ, στο μπαρόκ Σαρλότενμπουργκ και στην πρωτοποριακή Karl-Marx-Alle στο Ανατολικό Βερολίνο.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ/ΑΦΙΞΗ
Αθήνα / Θεσσαλονίκη
Τέλος να τονίσουμε οτι σε ανταγωνιστές το πακέτο αυτό θα το βρείτε τουλάχιστον 20% ακριβότερο

Για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη ή άλλη επαρχιακή πόλη και για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο
210 6517509 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας στο πλάι

Τιμή:€399.00



There are no comments

Add yours

Facebook