Έχουμε την Super προσφορά για ένα ταξίδι στην Βιέννη ! 4 ημέρες για 2 άτομα .

original_1153809535-820×461

Περιγραφή

Ενα αλλιώτικο είδος ενέργειας διαποτίζει σήμερα τους πανέμορφους δρόμους της Βιέννη.Και αν παλαίοτερα οι ομορφίες των μουσείων φάνταζαν ανέγγιχτες,πλέον νιώθεις στον αέρα ότι η αυτοκρατορική πόλη σε καλεί για ξενάγηση.Τα ογκώδη, επιβλητικά κτίρια είναι ίσως το πιο κοινό χαρακτηριστικό της Βιέννης.

Μια ταιράστια και καταπράσινη πόλη,καλοδιατηρημένα και καταπράσινα πάρκα στο κέντρο της , βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη την πόλη προσφέροντας ανάσες δροσιάς και χαλάρωσης στους Βιεννέζους-που ζουν σε μια παραδεισένια πόλη. Μην σας φανεί περίεργο, που θα δείτε πολλούς από αυτούς να ξεκουράζονται διαβάζοντας στα παγκάκια των πάρκων ή να ξαπλώνουν στο γκαζόν, απολαμβάνοντας τις ευεργετικές ακτίνες του ήλιου!Ελάχιστα αυτοκίνητα στους δρόμους (καθώς τα περισσότερα «κρύβονται» στα αναρίθμητα υπόγεια γκαράζ, επιβλητικά παλάτια, σημαντικά μουσεία, ανυπέρβλητα έργα Τέχνης, ιστορικά καφέ, υπέροχα γλυκά, υποδειγματικές δημόσιες συγκοινωνίες και..και.. και…

Ανακαλύψτε μαζί μας τα καλύτερα αξιοθέατα της πρωτεύουσα που συνδυάζει ιστορία και πολιτισμό, μοντέρνα τέχνη και παράδοση, γεύσεις και εικόνες, παρελθόν αλλά και μέλλον!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ/ΑΦΙΞΗ

Αθήνα 2019

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Πρωινό

Αεροπορικά εισιτήρια

Οι φόροι αεροδρομίων
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4 αστέρων κεντρικά

Δεν περιλαμβάνονται

– Δημοτικός Φόρος πόλεων 3 – 5 €

– Είσοδοι σε μουσεία, φιλοδωρήματα

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 6517509 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας στο πλάι

Τιμή:€699.00

Diplomat Travel and TourismThere are no comments

Add yours

Facebook