Έμπνευση από την Ελλάδα και από τον γιο τους

A4B7BBE0-9612-4F97-AFC4-C6126291C49F

Πάει το Sussex Royal: Meghan και Harry έφτιαξαν νέο οργανισμό και το όνομα είναι και Ελληνικό

Πριν λίγες ημέρες ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποχαιρέτησαν για πάντα από τον λογαριασμό του Sussex Royal στο Instagram, ο οποίος είχε καταφέρει σε λιγότερο από έναν χρόνο να συγκεντρώσει περισσότερους από 11 εκατομμύρια ακόλουθους.

Το royal ζευγάρι είναι και πλέον επίσημα ελεύθερο από τις βασιλικές του υποχρεώσεις και ναι μεν η βασίλισσα επιτρέπει να διατηρήσουν τον τίτλο του δούκα και της δούκισσας του Sussex, δεν μπορούν όμως να προχωρήσουν με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που έφερε αυτό ακριβώς το όνομα.

Ε λοιπόν, ο 35χρονος πρίγκιπας και η 38χρονη αγαπημένη του που έχουν νέα έδρα στο Los Angeles έκαναν το επόμενο βήμα δημιουργώντας έναν νέο οργανισμό, μη κερδοσκοπικό και πάλι και αποκάλυψαν στην εφημερίδα Gurdian το όνομά του.

Το κόνσεπτ για ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που ελπίζαμε να δημιουργήσουμε μια ημέρα έγινε η έμπνευση για το όνομα του γιου μας. Το να κάνουμε κάτι με νόημα, να κάνουμε κάτι που παίζει ρόλο» προσθέτουν.

“Το Archewell είναι ένα όνομα που συνδυάζει την αρχαία λέξη για τη δράση και την αρχή και την λέξη που παραπέμπει στις βαθιές ρίζες που πρέπει να καταφεύγουμε. Ανυπομονούμε να εγκαινιάσουμε το Archewell όταν έρθει η σωστή ώρα».

Ο δούκας και η δούκισσα εξήγησαν πως προέρχεται από την ελληνική λέξη αρχή, που είναι η πηγή της δράσης και ήταν μια έμπνευση η οποία έδενε και με το όνομα του γιου τους Archie. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα που αναβλήθηκε λόγω COVID19.

Το ζευγάρι εξηγεί πως δεν πρόκειται για το επίσημο λανσάρισμα της νέας τους προσπάθειας, μιας και βιώνουμε μια τρομερή πανδημία σε ολόκληρο τον πλανήτη απλά εξηγούν πως έχουν κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες για να δεσμεύσουν το νέο όνομα, το οποίο είναι ελληνικότατο.

Μια πιθανή ημερομηνία λανσαρίσματος είναι και η 6η Μάη, η ημέρα που ο Αrchie θα γίνει ενός.There are no comments

Add yours

Facebook