Μπακογιάννης: «Μετά τον δήμο… ξέρω “γω, να πάω σπίτι μου; Ωραία θα ήταν»

ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÏ ÖÏÑÏÕÌ ÄÅËÖÙÍ ÉÉÉ. 3ç ÇÌÅÑÁ- ÊÙÓÔÇÓ ÌÐÁÊÏÃÉÁÍÍÇÓ

Τα σχέδιά του για τον δήμο της Αθήνας, τον οποίο διεκδικεί στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ τόνισε πως η Αθήνα δεν πρέπει να αλλάξει απλώς δήμαρχο, πρέπει να αλλάξει εποχή. Τόνισε πως δεν γίνονται θαύματα και είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, για μένα το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρχει συνέπεια λόγων και έργων».

Ερωτηθείς εάν εφόσον εκλεγεί θα ορίσει στις θέσεις αντιδημάρχων κάποιους από τους υπόλοιπους υποψήφιους για τον δήμο, ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε πως «το DNA της αυτοδιοίκησης είναι η συνεννόηση».

Αναφορικά με το πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να κάνει πράξη όσα οραματίζεται για την πρωτεύουσα, ο υποψήφιος δήμαρχος είπε πως χρειάζεται πολλή δουλειά και πως η Αθήνα χρειάζεται δύο τετραετίες. «Και μετά;» τον ρώτησε ο Γιώργος Αυτιάς. «Και μετά… Ξέρω” γω; να πάω σπίτι μου; Ωραία θα ήταν» απάντησε εκείνος.There are no comments

Add yours

Facebook