Αυγενάκης: «Η ΝΔ εργάζεται απ” άκρη σε άκρη της Ελλάδας»

ÁÈÇÍÁ – ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÔÇÓ ÐÏËÉÔÉÊÇÓ ÅÐÉÔÑÏÐÇÓ ÔÇÓ ÍÄ(EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε μεγάλη απόγνωση: Αυτό είναι το συμπέρασμα, βλέποντας την εικόνα του κ. Τσίπρα σε μια μεγάλη προσπάθεια να αντιγράψει τον Α. Παπανδρέου και να επικαλείται την προοδευτική συμμαχία με πρόσωπα που παραπέμπουν στο παρελθόν» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

«Αυτή η εικόνα δηλώνει μεγάλη παρακμή, παρά προοδευτισμό. Καμία ανησυχία από αυτό το συνονθύλευμα δεν υπάρχει. Η ΝΔ εργάζεται απ” άκρη σε άκρη της Ελλάδας, μιλάμε τους πολίτες έναν προς έναν και χτίζουμε κοινωνικές συμμαχίες και πάντα με έντιμο λόγο» υποστήριξε ο κ. Αυγενάκης, για να προσθέσει: «Είναι σε τέτοια απόγνωση ο κ Τσίπρας που από τον Μανώλη Γλέζο στο προηγούμενο ευρωψηφοδέλτιο πέρασε στον Π. Κόκκαλη».

Για την κριτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ, την οποία χαρακτηρίζει «ακροδεξιά» ο κ. Αυγενάκης σημειώνει: «Προφανώς ξεχνούν ότι ο κ. Όρμπαν με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη αποπέμφθηκε από το ΕΛΚ. Ξεχνούν ότι η υπόθεση της Χρυσής Αυγής τέσσερα χρόνια παραμένει σε εξέλιξη και δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ σε πολύ κρίσιμες ψηφοφορίες στηρίχθηκε στη Χρυσή αυγή. Ξεχνούν ότι συγκυβέρνησαν 4 ολόκληρα χρόνια με τους ΑΝΕΛ και μάλιστα ένα μεγάλο μέρος στελεχών των ΑΝΕΛ το απορρόφησαν στο ΣΥΡΙΖΑ».There are no comments

Add yours

Facebook