Μπακογιάννης: «Δεν θα ησυχάσω αν δεν αρχίσει άμεσα να αλλάζει αυτή η κατάσταση που μας κατατρώει όλους»

ÁÈÇÍÁ – ÓÕÍÅÄÑÉÏ ÅÍÐÅ (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Ως το μεγάλο στοίχημα και τη μητέρα όλων των μαχών στην Αυτοδιοίκηση αναδεικνύει ο Κώστας Μπακογιάννης την καθημερινότητα, ενόψει των δημοτικών εκλογών 2019, στις οποίες διεκδικεί τον δήμο της Αθήνας.

«Ας αφήσουμε, λοιπόν, τα μεγαλεπήβολα και τα φαραωνικά και ας εστιάσουμε στο πώς μπορούμε να κάνουμε τη ζωή όλων μας καλύτερη» τονίζει σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Κατσαβού.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων επισημαίνει πως αν δεν κερδίσουμε το στοίχημα της καθημερινότητας, «νομοτελειακά η Αθήνα θα συνεχίσει να συρρικνώνεται» ενώ «ήδη δύο στους πέντε μόνιμους κατοίκους της έχουν φύγει τα τελευταία 15 χρόνια».

«Και επειδή δεν υπάρχει μέρα που να μην περπατάω στις γειτονιές της Αθήνας και επειδή αυτό θα συνεχίσω να κάνω και μετά τις εκλογές, δεν θα ησυχάσω αν δεν αρχίσει άμεσα να αλλάζει αυτή η κατάσταση που μας κατατρώει όλους», υπογραμμίζει ο Κώστας Μπακογιάννης σημειώνοντας ο συνδυασμός «Αθήνα Ψηλά» έχει ετοιμάσει σε αυτή την κατεύθυνση ένα συγκεκριμένο, ολοκληρωμένο και κοστολογημένο σχέδιο.

«Μέσα στους πρώτους δεκαοκτώ μήνες, είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα ύψους 30 εκ ευρώ. Ξέρουμε σε ποιες παρεμβάσεις πρέπει να προχωρήσουμε, ποια έργα πρέπει να πραγματοποιήσουμε, πόσο θα στοιχίσουν οι διαγωνισμοί, από που θα βρούμε τα χρήματα και έχουμε ορίσει σαφή χρονοδιαγράμματα. Τέτοια δουλειά, τολμώ να πω, δεν έχει ξαναγίνει προεκλογικά» συνεχίζει ενώ ξεκαθαρίζει πως «το κρυφτούλι πίσω από τις αρμοδιότητες μπορεί να είναι βολικό, αλλά δεν απαντάει στα προβλήματα των πολιτών».

Και προσθέτει: «Για όσα, λοιπόν, συμβαίνουν σε πεζοδρόμια, νησίδες, δρόμους, υπόγειες διαβάσεις, αλλά και χώρους πρασίνου μιας πόλης υπεύθυνος και αρμόδιος δεν μπορεί παρά να είναι ο Δήμος, καθώς και ο ίδιος ο Δήμαρχος».There are no comments

Add yours

Facebook