Αυγενάκης: «Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση, καμία αμφιβολία, καμία δεύτερη σκέψη»

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÐÏËÉÔÉÊÇÓ ÃÑÁÌÌÁÔÅÉÁÓ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ (EUROKINISSI/ ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει κάνει ξεκάθαρη αναφορά στη στήριξη στον Νίκο Ταχιάο για τον δήμο Θεσσαλονίκης, στήριξη που εκφράστηκε δημόσια και στο πλαίσιο εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη ένα μήνα πριν.

Συνεπώς, δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση, καμία αμφιβολία, καμία δεύτερη σκέψη», δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103.6 της Θεσσαλονίκης ο γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

«Καμία αλλαγή στάσης, καμία παρερμηνεία. Οτιδήποτε άλλο προέρχεται από αυτούς που θέλουν να ερμηνεύσουν όπως τους βολεύει, μια εγκύκλιο που εστάλη και απλά διευκρινίζει το ρόλο που πρέπει να έχουν οι κομματικές μας οργανώσεις στις εκλογές που έρχονται και την ανάγκη να έχουν όλα τα κέντρα εκλογικούς αντιπροσώπους για την ομαλή και ορθή διεξαγωγή των εκλογών», σημείωσε ακόμη στην ίδια συνέντευξη.

«Όσοι επιθυμούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο με την εν λόγω εγκύκλιο, καλά θα κάνουν να την διαβάσουν προσεκτικά και να μην παραπλανούν στελέχη και πολίτες», τόνισε.There are no comments

Add yours

Facebook