Ψωμιάδης: «Με τη χθεσινή ΝΔ μιλάω, με τη σημερινή δεν μιλάω»

ÌÁÈÇÔÉÊÇ ÐÁÑÅËÁÓÇ ÅÈÍÉÊÇÓ ÅÐÅÔÅÉÏÕ 28çò ÏÊÔÙÂÑÉÏÕ 1940 ÓÔÇÍ ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ  ÐÁÍÁÃÉÙÔÇÓ ØÙÌÉÁÄÇÓ

Σίγουρος ότι η παράταξη «Δύναμη Πολιτών» θα βρίσκεται «στον β” γύρο των εκλογών και με τα δύο πόδια» εμφανίστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FΜ».

Για το ενδεχόμενο συνεργασιών ο κ.Ψωμιάδης υποστήριξε πως μπορεί να συνεργαστεί σε όλους όσοι είναι κοντά στις δικές του απόψεις, εξαιρώντας την συνυποψήφια του Κατερίνα Νοτοπούλου.

Για τους Νίκο Ταχιάο και Γιώργο Ορφανό πρόσθεσε πως «ανήκουμε όλοι στη μεγάλη σχολή του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Υπάρχουν και μικρότεροι. Δεν είναι ευκαταφρόνητοι κάποιοι συνάδελφοι. Εγώ με σεβασμό στέκομαι απέναντι τους».

Ερωτηθείς για τον λόγο που επέλεξε να διεκδικήσει τον κεντρικό δήμο υποστήριξε:

«Ο μόνος που δικαιούμαι να λέω πως έχω δικαίωμα να κατέβω είμαι εγώ. Έχω μία εμπειρία 30 ετών, μια εμπειρία 7,5 χρόνων ως πρώτος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Θεσσαλονίκης, 14 χρόνια βουλευτής, 10 χρόνια στη νομαρχία και την περιφέρεια. Ξέρω τη Θεσσαλονίκη, ξέρω το τελευταίο σοκάκι και τα προβλήματα της. Μόνο το έργο που κάναμε και ότι μ’ αγαπάει ο κόσμος, αυτό τα λέει όλα. Από το ’82 είχα πει ότι θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον δήμο».

Για τις πολλές υποψηφιότητες στον δήμο Θεσσαλονίκης ο κ.Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε: «Ο Κλεισθένης δεν ψηφίστηκε σήμερα. Στο χώρο της ΝΔ είμαστε χοντρικά οκτώ άτομα. Θα έπρεπε; Δεν το πρόλαβε ο κ.Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του. Η ΝΔ έκανε τραγικά λάθη και θα τα πληρώσει».

Όσον αφορά τη σχέση του με τη ΝΔ απάντησε: «Ποια ΝΔ τη χθεσινή ή τη σημερινή; Με τη χθεσινή μιλάω. Με τη σημερινή δεν μιλάω».

Αναφερόμενος στα σχέδια που έχει για την πόλη της Θεσσαλονίκης υποστήριξε πως «θα μιλήσουμε όλοι για καθαριότητα, φωτισμό, ασφάλεια, κυκλοφορία. Το μέλημά μου και το όραμα μου είναι η επέκταση της παλιάς παραλίας μέσα στη θάλασσα. Έχουμε ένα τεράστιο τζάμπα οικόπεδο και δεν το έχουμε αγκαλιάσει».There are no comments

Add yours

Facebook