Η Πάολα δεν άντεξε τις ιδιοτροπίες του Νότη Σφακιανάκη και αποχώρησε από το σχήμα – Δείτε την ανάρτησή της στο Facebook

8698_PAOLA_11112017-353×221

Την αποχώρησή της δύο εβδομάδες νωρίτερα από το προγραμματισμένο από το μουσικό σχήμα με το οποίο εμφανίζεται στο Γκάζι Live ανακοίνωσε η Πάολα, ονοματίζοντας ως υπεύθυνο τον Νότη Σφακιανάκη και τις «ιδιοτροπίες του», που οι αρχές της και κυρίως η ψυχή της δεν μπορούν πια να ανεχτούν.

Η τραγουδίστρια αναφέρει πως είναι η πρώτη φορά που δεν τελειώνει μια σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασε μαζί του ενώ ευχαριστεί την επιχείρηση Μαροσούλη και τους 120 εργαζόμενους που πλέον είναι οι 120 νέοι φίλοι της.

Η ανάρτησή της στο Facebook

paola

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Νότης Σφακιανάκης φαίνεται να εξωθεί με τη στάση και τη συμπεριφορά του τους συναδέλφους του σε αποχώρηση. Στα τέλη Δεκεμβρίου ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος εκείνος που είχε αποχωρήσει από το σχήμα, από το οποίο αποχώρησε και η Πάολα, κατηγορώντας τον Σφακιανάκη πως αθέτησε τη μεταξύ τους συμφωνία και «έκοψε» το δεύτερο πρόγραμμά του στο σχήμα.

Η συμφωνία τηρήθηκε επακριβώς. Ό,τι σας λέω όμως, η συμφωνία τηρήθηκε από τη δική μου πλευρά, γιατί εγώ τον επέλεξα, επακριβώς όμως με ευλάβεια» ήταν η απάντηση του Νότη Σφακιανάκη.There are no comments

Add yours

Facebook