Θεοδωράκης – Ψαριανός : Άγριος καυγάς στο περιστύλιο του κοινοβουλίου

0pj09hn-9-353×221

Ένα σοβαρό φραστικό επεισόδιο είχε η αποχώρηση του Σταύρου Θεοδωράκη από την Βουλή. Η συνάντηση με τον Γρηγόρη Ψαριανό στο περιστύλιο της Βουλής ήταν τόσο έντονη που οι δύο άνδρες σύμφωνα με πληροφορίες παραλίγο να έρθουν στα χέρια.

Οι δυο πρώην συνεργάτες συναντήθηκαν έξω από το κτίριο της Βουλής και αντάλλαξαν σκληρά λόγια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ψαριανός κινήθηκε απειλητικά προς τον κ. Θεοδωράκη. Ο δεύτερος απάντησε «εσύ το δρόμο σου κι εγώ το δρόμο μου» και απομακρύνθηκε φωνάζοντας «αληταριά». Ενώ ο κ. Ψαριανός φώναζε «ντροπή – ντροπή… με το δρόμο που έχεις επιλέξει οδηγείσαι σε εξευτελισμό».

Από το βήμα της Βουλής, ο κ. Θεοδωράκης είπε χαρακτηριστικά «υπάρχει ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσω: Ποιος σκότωσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού;

Αλλά, θα μου επιτρέψετε, με σεβασμό στις ιστορικές στιγμές που ζούμε να μην δώσω απάντηση, σήμερα, σε αυτό το ερώτημα. Θα απαντήσω, όμως, τη νέα εβδομάδα. Και θα απαντήσω με στοιχεία. Γιατί ο ελληνικός λαός- και κυρίως οι 222.000 ψηφοφόροι του Ποταμιού- απαιτούν να μάθουν ποιος σκότωσε την Κοινοβουλευτική τους Ομάδα και ποιος προσπάθησε να μας φιμώσει.

Σε μια εβδομάδα θα σας πω ποιος σκότωσε την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού».There are no comments

Add yours

Facebook