Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη

ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÓÔÇÍ ÏËÏÌÅËÅÉÁ ÔÇÓ ÂÏÕËÇÓ ÃÉÁ ÔÇÍ ÐÁÑÏ×Ç ØÇÖÏÕ ÅÌÐÉÓÔÏÓÕÍÇÓ ÓÔÇÍ ÊÕÂÅÑÍÇÓÇ (2ç ÇÌÅÑÁ) (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Ο δημοσιογράφος και εκδότης Θέμος Αναστασιάδης άφησε την Τρίτη την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 61 ετών, χτυπημένος από τον καρκίνο. Με ένα μήνυμά του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στέλνει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια, στους φίλους και τους συνεργάτες του

«Ο Θέμος Αναστασιάδης υπήρξε από τους πιο σφοδρούς πολέμιους της Αριστεράς και εμού προσωπικά. Η ζωή κι ο θάνατος όμως, έχουν τους δικούς τους κανόνες που επιβάλλουν τον σεβασμό πάνω και πέρα από διαφορές. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια, στους φίλους και τους συνεργάτες του», έγραψε ο πρωθυπουργός στο Twitter.

ts-1

Στο μεταξύ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε σήμερα με τη σύζυγο του εκλιπόντα δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη και της εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του για την απώλεια του συζύγου της.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης στην οικογένεια, τους φίλους και συνεργάτες του δημοσιογράφου – εκδότη Θέμου Αναστασιάδη.There are no comments

Add yours

Facebook