Μαυρωτάς: Το «αντάρτικο» του βουλευτή έχει φέρει πονοκέφαλο στο Ποτάμι

205100-353×221

Για την στάση που θα κρατήσει το Ποτάμι μετά την απόφαση του Σπύρου Δανέλλη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση σε αντίθεση με την γραμμή του Ποταμιού μίλησε ο Γιώργος Μαυρωτάς.

Όπως είπε ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» είναι «πιθανό να επηρεάσει την στάση μας στη συμφωνία των Πρεσπών η ψήφος εμπιστοσύνης του Δανέλλη στη κυβέρνηση» ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε εκλογές.

«Καλό θα είναι να μην το κάνει. Αν το κάνει προφανώς θα υπάρξουν δεύτερες σκέψεις», ανέφερε χαρακτηριστικά χθες ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού στον ΣΚΑΪ τονίζοντας: «Μονόδρομος θα ήταν η απόφαση να τεθεί εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού, ο Σπύρος Δανέλλης, σε περίπτωση που δώσει θετική ψήφο εμπιστοσύνης», ανέφερε μέσω του ΣΚΑΪ ο κ. Μαυρωτάς.

«Σε θέματα ψήφου εμπιστοσύνης υπάρχει κομματική πειθαρχία, όπως και στην πρόταση μομφής. Θα ήταν μονόδρομος να τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού ο Σπύρος Δανέλλης», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι την απόφασή του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα γνωστοποίησε στον πρόεδρο του κόμματος, Σταύρο Θεοδωράκη, ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ.There are no comments

Add yours

Facebook