Το tweet από τον Κυριάκο Μητσοτάκη γραμμένο στα αγγλικά

342035-353×221 (1)

Τις εξελίξεις γύρω από το θέμα με τη Novartis, αλλά και την άδεια που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα σχολιάζει με tweet του γραμμένο στα αγγλικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει πως «το κράτος δικαίου στην Ελλάδα βρίσκεται υπό απειλή». Αναφέρεται στην έρευνα για τη Novartis, λέγοντας ότι «οι εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την υπόθεση κατονομάζονται δημοσίως και απειλούνται από κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα».

Αναφορά, όμως, κάνει και στην άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, για την οποία σημειώνει ότι «ο καταδικασμένος τρομοκράτης Κουφοντίνας, στην έκτη άδειά του από τη φυλακή, περιφέρεται στο κέντρο της Αθήνας». Ο πρόεδρος της ΝΔ καταλήγει ότι «οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν μόνο την οικονομία, αλλά και την ίδια τη δημοκρατία και την ποιότητά της».

Το tweet του κ. Μητσοτάκη έχει ως εξής: «Rule of law in Greece is under threat. Prosecutors involved in Novartis case are publicly threatened by top Minister. Convicted terrorist Koufodinas, on his 6th furlough, takes a walk in Athens. The next elections will be about the economy, but also the quality of our democracy.

Σημειώνεται ότι σήμερα ο κ. Μητσοτάκης αναχωρεί για τη Γερμανία, όπου θα παρακολουθήσει το συνέδριο του CSU.

0156948280629559433There are no comments

Add yours

Facebook